Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php:12) in /home/themes/public_html/forums/my-templates/kakumei-variant/rss2.php on line 1
ThemeShaper Forums: Forum: Thematic - Recent Posts http://forums.themeshaper.com/ Help In Shaping WordPress Themes en Sat, 30 May 2015 20:29:35 +0000 em hr on "Unable to style added subsidiaries in footer" http://forums.themeshaper.com/topic/unable-to-style-added-subsidiaries-in-footer#post-27734 Sat, 15 Dec 2012 18:09:00 +0000 em hr 27734@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Autofocus pro - Vimeo video embeds disappear" http://forums.themeshaper.com/topic/autofocus-pro-vimeo-video-embeds-disappear#post-27733 Sat, 15 Dec 2012 18:08:39 +0000 em hr 27733@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "posts_where problem" http://forums.themeshaper.com/topic/posts_where-problem#post-27731 Sat, 15 Dec 2012 17:56:47 +0000 em hr 27731@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Styling sf-menu" http://forums.themeshaper.com/topic/styling-sf-menu#post-27730 Sat, 15 Dec 2012 17:56:24 +0000 em hr 27730@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "add a new sidebar and have a specific widget" http://forums.themeshaper.com/topic/add-a-new-sidebar-and-have-a-specific-widget#post-27729 Sat, 15 Dec 2012 17:55:53 +0000 em hr 27729@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Add onload to body on homepage only" http://forums.themeshaper.com/topic/add-onload-to-body-on-homepage-only#post-27728 Sat, 15 Dec 2012 17:55:25 +0000 em hr 27728@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Div Id's stripped from footer text" http://forums.themeshaper.com/topic/div-ids-stripped-from-footer-text#post-27727 Sat, 15 Dec 2012 17:54:45 +0000 em hr 27727@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Font resize function / plugin in thematic ?" http://forums.themeshaper.com/topic/font-resize-function-plugin-in-thematic#post-27726 Sat, 15 Dec 2012 17:54:14 +0000 em hr 27726@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Links in Thematic Options "Text in Footer" not behaving correctly" http://forums.themeshaper.com/topic/links-in-thematic-options-text-in-footer-not-behaving-correctly#post-27725 Sat, 15 Dec 2012 17:54:00 +0000 em hr 27725@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "edit_post_link() in childtheme_override_single_post() ?" http://forums.themeshaper.com/topic/edit_post_link-in-childtheme_override_single_post#post-27724 Sat, 15 Dec 2012 17:53:37 +0000 em hr 27724@http://forums.themeshaper.com/ <p>Please <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved"> read this</a> and come to then new <a href="http://thematictheme.com/forums/">ThematicTheme Forums</a> for support. </p> em hr on "Read This Before Adding New Topics-------------   The Thematic Forums Have Moved" http://forums.themeshaper.com/topic/please-read-this-before-adding-new-topics-thematic-has-moved#post-27723 Sat, 15 Dec 2012 17:11:29 +0000 em hr 27723@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi Everyone,</p> <p>These forums are closed to new registrations until further notice. </p> <p>If you are already a member of these forums and you need support for WordPress or WordPress themes <em>other than</em> Thematic, please use the support forums at <a href="http://wordpress.org/support">WordPress.org/support</a>.</p> <p>If you are already a member of these forums and you need support for Thematic or Thematic child themes please use the links below for support, news, documentation, and localization.</p> <p>If you are looking for the sticky topics that used to be displayed on the front page, they can be found <a href="http://forums.themeshaper.com/forum/thematic-theme"><strong>here</strong></a>.</p> <p>Thanks,<br /> Gene</p> <p><em>Thematic has moved to:</em><br /> <strong><a href="http://thematictheme.com">ThematicTheme.com</a></strong></p> <p><em>The Thematic Support Forums are here:</em><br /> <strong><a href="http://thematictheme.com/forums">thematictheme.com/forums</a></strong></p> <p><em>Updates and announcements for Thematic are posted here:</em><br /> <strong><a href="http://thematictheme.com/blog">thematictheme.com/blog</a></strong></p> <p><em>Community documentation for Thematic can be found and contributed to at:</em><br /> <strong><a href="http://docs.thematictheme.com">docs.thematictheme.com</a></strong></p> <p><em>Translation and Internationalization of Thematic can be contributed to using GlotPress at:</em><br /> <strong><a href="http://translate.thematictheme.com">translate.thematictheme.com</a></strong></p> <p><em>Thematic's development has moved to:</em><br /> <strong><a href="https://github.com/ThematicTheme/Thematic">GitHub</a></strong></p> <p><em>Thematic bugs can be reported here:</em><br /> <strong><a href="https://github.com/ThematicTheme/Thematic/issues">Thematic Issue Tracker</a></strong> </p> em hr on "Invalid Argument Warning" http://forums.themeshaper.com/topic/invalid-argument-warning#post-27722 Sat, 15 Dec 2012 16:53:24 +0000 em hr 27722@http://forums.themeshaper.com/ <p>This is likely because the global variable $options is no longer used in Thematic. </p> <p>Current versions of thematic handle this code using the helper function thematic_get_theme_opt() </p> em hr on "Missing menu" http://forums.themeshaper.com/topic/missing-menu#post-27721 Sat, 15 Dec 2012 16:06:23 +0000 em hr 27721@http://forums.themeshaper.com/ <p>Sorry to hear about the hack. That's a bummer.</p> <p>I see the menu in the src but I think you have some invalid html that is borking the page. The anchor tag href is broken in div id="blog-title"</p> <p>Try validating your html to get a better look at the problem.</p> <p>Also for future reference the Thematic Community has moved here: <a href="http://thematictheme.com"> ThematicTheme.com </a> and the new community forums are active there. These forums are officially closed to new registrations for the time being and you may get more attention for your questions at the new site. </p> astima on "Missing menu" http://forums.themeshaper.com/topic/missing-menu#post-27720 Sat, 15 Dec 2012 16:01:25 +0000 astima 27720@http://forums.themeshaper.com/ <p>I was able to just reinstall the theme and it corrected all my issues. </p> astima on "Missing menu" http://forums.themeshaper.com/topic/missing-menu#post-27719 Sat, 15 Dec 2012 15:45:29 +0000 astima 27719@http://forums.themeshaper.com/ <p>The problem I am having is in my header, specifically the access and branding divs. Malicious files were detected on my site and my host provider but it screwed up some of the code. For example if you click on my logo the link is broken. It has some weird code instead. Also recode for the menu must have been screwed with because it doesn't even create a menu. I think these are located in the functions but I can't figure out which one. I know that once I can find out where I need to look I should be able to figure out how to correct the code. So if someone could just point me in a direction, I would appreciate it. Like I said I think it's in the functions, I must be missing it. </p> astima on "Missing menu" http://forums.themeshaper.com/topic/missing-menu#post-27717 Fri, 14 Dec 2012 21:45:27 +0000 astima 27717@http://forums.themeshaper.com/ <p>I recently updated WordPress and my menu that appears in my header is missing. I have been trying to figure out where it is and why it is missing, but I've had no luck.</p> <p>Here is my website where you can see the menu is missing:<br /> <a href="http://www.bobtamburriwebsite.com/home" rel="nofollow">http://www.bobtamburriwebsite.com/home</a></p> <p>what file do I need to alter to fix this problem? </p> ScottNix on "Keep superfish Submenu Ope" http://forums.themeshaper.com/topic/keep-superfish-submenu-ope#post-27706 Tue, 11 Dec 2012 17:50:49 +0000 ScottNix 27706@http://forums.themeshaper.com/ <p>This is the old forum, you may want to post at <a href="http://thematictheme.com/forums">ThematicTheme.com/forums/</a>to get some more eyes on this issue.</p> <p>That being said, recently I have been working on a issue that is somewhat related. One thing I figured out after a little frustration is that the drop down menu JS is not required. If you don't care about support for IE6 (I don't), you can disable the JS that controls the menus completely, then you won't have to deal with trying to override those styles, instead you can just work out a pure CSS solution.</p> <pre><code>function childtheme_override_head_scripts() { // silence! }</code></pre> marknolan on "Keep superfish Submenu Ope" http://forums.themeshaper.com/topic/keep-superfish-submenu-ope#post-27698 Sun, 09 Dec 2012 21:14:47 +0000 marknolan 27698@http://forums.themeshaper.com/ <p>I have a "normal" horizontal superfish navigation. The Only thing is that I would like to keep the Subitems open if I'm on one of the parents children.<br /> Pure CSS seems to get overriden by JS. I'm sure there must be an easy way with filtering the arguments and replacing with custom SF Args. Any Ideas?</p> <p>Thanks,<br /> Mark </p> Andrew on "Autofocus pro - Vimeo video embeds disappear" http://forums.themeshaper.com/topic/autofocus-pro-vimeo-video-embeds-disappear#post-27683 Thu, 22 Nov 2012 20:03:06 +0000 Andrew 27683@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi Rupert, depending on your version of WOrdpress, there is a problem with using the new style iframe embed codes from Vimeo while toggling back in forth from HTML and the Visual editor in Wordpress. The iframe embed codes get knocked out. Use the old style embed code from vimeo to avoid this, or upgrade to the newest version of Wordpress. </p> <p>Hope that helps!</p> <p>p.s. These forums are no longer used..If you'd like to reach the thematic community go here. <a href="www.thematictheme.com">www.thematictheme.com</a> </p> peakflowimages on "Autofocus pro - Vimeo video embeds disappear" http://forums.themeshaper.com/topic/autofocus-pro-vimeo-video-embeds-disappear#post-27681 Wed, 21 Nov 2012 21:21:27 +0000 peakflowimages 27681@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi,<br /> Hope somebody can help! Recentlly when I add Vimeo embeds to a blog post, they often disappear and are replaced by an image I have attached to the page. When I go into the Admin editor, I get a warning about a new Autosave page being created and the Vimeo url in the Embed field has disappeared.</p> <p>Does anyone know whats causing this? I have tried disabling all other plugins but have had no luck. Its a very simple site and Im not confident in going into the code to check it out.</p> <p>So any help would be so appreciated! Here is a recent example <a href="http://www.rupertshanks.com/people/feis-na-mara/09/10/2012/" rel="nofollow">http://www.rupertshanks.com/people/feis-na-mara/09/10/2012/</a></p> <p>Thanks</p> <p>Rupert </p> PitaMaria on "Unable to style added subsidiaries in footer" http://forums.themeshaper.com/topic/unable-to-style-added-subsidiaries-in-footer#post-27676 Mon, 19 Nov 2012 00:17:21 +0000 PitaMaria 27676@http://forums.themeshaper.com/ <p>On my testing page at <a href="http://andycampbellcreative.com/Watermark/" rel="nofollow">http://andycampbellcreative.com/Watermark/</a> I've successfully added two new widgetized areas to my footer #subsidiary via the code below. Problem is, any new styling I specify in my CSS is being ignored, and I suspect it's because of a problem with how this code defines my two new divs #4th-subsidiary-aside and #5th-subsidiary-aside ...</p> <pre><code>// Adding 4th and 5th subsidiary widgetized areas to the footer function add_4th_subsidiary_aside($content) { $content[&#39;4th Subsidiary Aside&#39;] = array( &#39;admin_menu_order&#39; =&gt; 510, &#39;args&#39; =&gt; array ( &#39;name&#39; =&gt; &#39;4th Subsidiary Aside&#39;, &#39;id&#39; =&gt; &#39;4th-subsidiary-aside&#39;, &#39;description&#39; =&gt; __(&#39;The 4th widget area in the footer.&#39;, &#39;thematic&#39;), &#39;before_widget&#39; =&gt; thematic_before_widget(), &#39;after_widget&#39; =&gt; thematic_after_widget(), &#39;before_title&#39; =&gt; thematic_before_title(), &#39;after_title&#39; =&gt; thematic_after_title(), ), &#39;action_hook&#39; =&gt; &#39;widget_area_subsidiaries&#39;, &#39;function&#39; =&gt; &#39;thematic_4th_subsidiary_aside&#39;, &#39;priority&#39; =&gt; 75, ); return $content; } add_filter(&#39;thematic_widgetized_areas&#39;, &#39;add_4th_subsidiary_aside&#39;); // Define the 4th Subsidiary Aside function thematic_4th_subsidiary_aside() { if (is_active_sidebar(&#39;4th-subsidiary-aside&#39;)) { echo thematic_before_widget_area(&#39;4th-subsidiary-aside&#39;); dynamic_sidebar(&#39;4th-subsidiary-aside&#39;); echo thematic_after_widget_area(&#39;4th-subsidiary-aside&#39;); } } function add_5th_subsidiary_aside($content) { $content[&#39;5th Subsidiary Aside&#39;] = array( &#39;admin_menu_order&#39; =&gt; 520, &#39;args&#39; =&gt; array ( &#39;name&#39; =&gt; &#39;5th Subsidiary Aside&#39;, &#39;id&#39; =&gt; &#39;5th-subsidiary-aside&#39;, &#39;description&#39; =&gt; __(&#39;The 5th widget area in the footer.&#39;, &#39;thematic&#39;), &#39;before_widget&#39; =&gt; thematic_before_widget(), &#39;after_widget&#39; =&gt; thematic_after_widget(), &#39;before_title&#39; =&gt; thematic_before_title(), &#39;after_title&#39; =&gt; thematic_after_title(), ), &#39;action_hook&#39; =&gt; &#39;widget_area_subsidiaries&#39;, &#39;function&#39; =&gt; &#39;thematic_5th_subsidiary_aside&#39;, &#39;priority&#39; =&gt; 79, ); return $content; } add_filter(&#39;thematic_widgetized_areas&#39;, &#39;add_5th_subsidiary_aside&#39;); // Define the 5th Subsidiary Aside function thematic_5th_subsidiary_aside() { if (is_active_sidebar(&#39;5th-subsidiary-aside&#39;)) { echo thematic_before_widget_area(&#39;5th-subsidiary-aside&#39;); dynamic_sidebar(&#39;5th-subsidiary-aside&#39;); echo thematic_after_widget_area(&#39;5th-subsidiary-aside&#39;); } }</code></pre> <p>No matter what styling I add to #4th-subsidiary-aside or #5th-subsidiary-aside nothing sticks. I've read everything I can find on the mater here in the forums (i.e. <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/how-can-i-add-multiple-subsidiaries," rel="nofollow">http://forums.themeshaper.com/topic/how-can-i-add-multiple-subsidiaries,</a> <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/something-new-bout-widgetized-areas" rel="nofollow">http://forums.themeshaper.com/topic/something-new-bout-widgetized-areas</a> and <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/can-i-make-a-5-column-subsidiary-widget" rel="nofollow">http://forums.themeshaper.com/topic/can-i-make-a-5-column-subsidiary-widget</a>) but couldn't resolve my issue(s). Any help you fine folks could give me would be greatly appreciated. Thanks in advance. </p> iCristiano on "posts_where problem" http://forums.themeshaper.com/topic/posts_where-problem#post-27668 Tue, 06 Nov 2012 22:23:41 +0000 iCristiano 27668@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi Thematic friends,</p> <p>I have a taxonomy called "genero". I´m trying to limit my "genero" archive page to just show future posts, like an event page.</p> <p>So, I used this code:</p> <pre><code>function filter_where( $where ) { if(is_tax(&#39;genero&#39;)){ $where .= &quot; AND post_date &gt; &#39;&quot; . date(&#39;Y-m-d&#39;, strtotime(&#39;0 days&#39;)) . &quot;&#39;&quot;; } return $where; } add_filter( &#39;posts_where&#39;, &#39;filter_where&#39; ); function reset_filter_where() { if(is_tax(&#39;genero&#39;)){ remove_filter( &#39;posts_where&#39;, &#39;filter_where&#39; ); } } add_action(&#39;thematic_below_archiveloop&#39;,&#39;reset_filter_where&#39;);</code></pre> <p>It works great on the genero´s archive page, but it breaks all the other looping on other pages. I don´t know what is happening. When I say it breaks I mean I get a blank page in another archive page, for exemple! On home, where I have another 2 loops, it shows the page, the header, but the loops are empty.</p> <p>Any help?<br /> Thanks! </p> yozz84 on "Styling sf-menu" http://forums.themeshaper.com/topic/styling-sf-menu#post-27667 Thu, 01 Nov 2012 13:16:19 +0000 yozz84 27667@http://forums.themeshaper.com/ <p>Now i have this:</p> <pre><code>.skip-link { display:none; background: #6EAF8D; background: -webkit-linear-gradient(left, #CDEBDB 50%, #6EAF8D 50%); background: -moz-linear-gradient(left, #CDEBDB 50%, #6EAF8D 50%); background: -o-linear-gradient(left, #CDEBDB 50%, #6EAF8D 50%); background: linear-gradient(left, white 50%, #6EAF8D 50%); background-size: 50px 25%;; padding: 2px; display: block; height: 2px; overflow: hidden; width: 936px; margin: 0 auto; } #access { font-family: helvetica, arial, serif; font-size: 10px; text-transform: uppercase; text-align: center; overflow: visible; z-index: 100; } .menu a { text-decoration: none; color: #fff; display: block; } .menu ul { list-style: none; position: relative; text-align: left; } .menu li { float: left; } /* clear&#39;n floats */ .menu ul:after { clear: both; } .menu ul:before, .menu ul:after { content: &quot; &quot;; display: table; } /* main ul element */ .menu { position: relative; background: #2B2B2B; background-image: -webkit-linear-gradient(bottom, #2B2B2B 7%, #333333 100%); background-image: -moz-linear-gradient(bottom, #2B2B2B 7%, #333333 100%); background-image: -o-linear-gradient(bottom, #2B2B2B 7%, #333333 100%); background-image: linear-gradient(bottom, #2B2B2B 7%, #333333 100%); text-align: center; letter-spacing: 1px; text-shadow: 1px 1px 1px #000; -webkit-box-shadow: 2px 2px 3px #888; -moz-box-shadow: 2px 2px 3px #888; box-shadow: 2px 2px 3px #888; border-bottom-right-radius: 8px; border-bottom-left-radius: 8px; } /* sf-menu */ ul.sf-menu li a { display: block; padding: 10px 15px; border-right: 1px solid #3D3D3D; } ul.sf-menu li:last-child a { border-right: none; } ul.sf-menu li a:hover { color: #000; } /* subs */ ul.sub-menu { position: absolute; z-index: 200; box-shadow: 2px 2px 0 #BEBEBE; width: 35%; display:none; } ul.sub-menu li { float: none; margin: 0; } ul.sub-menu li a { border-bottom: 1px dotted #ccc; border-right: none; color: #000; padding: 10px 15px; } ul.sub-menu li:last-child a { border-bottom: none; } ul.sub-menu li a:hover { color: #000; background: #eeeeee; } /* sub-menu display*/ ul.sf-menu li:hover ul { display: block; background: #fff; } /* keeps the tab background white */ ul.sf-menu li:hover a { background: #fff; color: #666; text-shadow: none; } ul.sf-menu ul li:hover &gt; a{ color: #000; background: #f8f8f8; } /* subs 2nd level */ ul.sub-menu ul { position: absolute; z-index: 300; box-shadow: 2px 2px 0 #BEBEBE; width: 35%; display:block; float: left; } ul.sub-menu ul li{ float: none; margin: 0; } ul.sub-menu ul li a { border-bottom: 1px dotted #ccc; border-right: none; color: #000; padding: 10px 15px; } ul.sub-menu ul li:last-child a { border-bottom: none; } ul.sub-menu ul li a:hover { color: #fff; background: #666; }</code></pre> <p>Problems:<br /> - style second sub menu - 2nd level<br /> - i dont know how to put/style color decor line under menu [Done]<br /> - left and right side of menu dont heighlight when mouse is over like in example page </p> yozz84 on "Styling sf-menu" http://forums.themeshaper.com/topic/styling-sf-menu#post-27666 Thu, 01 Nov 2012 13:02:19 +0000 yozz84 27666@http://forums.themeshaper.com/ <p>I would like to have this menu: <a href="http://codepen.io/anon/pen/bdmFz" rel="nofollow">http://codepen.io/anon/pen/bdmFz</a> in thematic theme menu (sf-menu)... but i cant styling this... its not working as should... could someone help me with this? how should it look like? thank you very much. </p> janimal on "add a new sidebar and have a specific widget" http://forums.themeshaper.com/topic/add-a-new-sidebar-and-have-a-specific-widget#post-27665 Thu, 01 Nov 2012 09:29:21 +0000 janimal 27665@http://forums.themeshaper.com/ <p>If the sidebar is going to be in the same place using the same css why would you need a new sidebar?</p> <p>You can use the plug-in "Widget Context" to display a specific widget on a specific page. </p> janimal on "Add onload to body on homepage only" http://forums.themeshaper.com/topic/add-onload-to-body-on-homepage-only#post-27664 Thu, 01 Nov 2012 09:22:55 +0000 janimal 27664@http://forums.themeshaper.com/ <p>I haven't tried this but...</p> <p>The code for the body tag is in thematic\library\extensions\dynamic-classes.php</p> <p>So you could create an override for thematic_body() and insert your code to test whether the given page is the home page<br /> <pre><code>if (is_home() || is_front_page()) {...}</code></pre> <p>and add the appropriate mark-up to the tag.</p> <p>Hope this helps... </p> janimal on "Div Id's stripped from footer text" http://forums.themeshaper.com/topic/div-ids-stripped-from-footer-text#post-27663 Thu, 01 Nov 2012 09:01:45 +0000 janimal 27663@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi all,<br /> I have not experienced this happen before and I am not sure if the behaviour has changed in thematic or in WP.</p> <p> In the Theme Options - Text In Footer section I entered some html (several div's with Ids to apply css to).</p> <p> However when saving changes the IDs given to the the div tags are stripped out.</p> <p>ie<br /> <pre><code>&lt;div id=&#39;footer_address&#39;&gt;Address stuff&lt;/div&gt;</code></pre> <p>becomes<br /> <pre><code>&lt;div&gt;Address stuff&lt;/div&gt;</code></pre> <p>I'm sure it didn't use to do this. </p> <p>I realise I can use my own function to replace the content here, but it is annoying that the footer text dialog won't accept IDs on tags.</p> <p>Using WP 3.4.2 and Thematic 1.0.3.1</p> <p>Anyone know when this changed?<br /> If it is WP or Thematic?<br /> Can I change the behaviour of the footer text dialog? (ie not stripping the ID attribute from HTML tags)</p> <p>Cheers, </p> yozz84 on "Font resize function / plugin in thematic ?" http://forums.themeshaper.com/topic/font-resize-function-plugin-in-thematic#post-27662 Fri, 26 Oct 2012 12:30:01 +0000 yozz84 27662@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi... Is there any option, function or plugin for thematic which can resize text on a web page? Same or similar to A+ A A- ? thx for helping me with this... </p> danr on "edit_post_link() in childtheme_override_single_post() ?" http://forums.themeshaper.com/topic/edit_post_link-in-childtheme_override_single_post#post-27651 Mon, 22 Oct 2012 21:15:07 +0000 danr 27651@http://forums.themeshaper.com/ <p>I created a childtheme_override_single_post() function in order to create a specific format for a custom content type. Now, I want to add an edit post link to that format, but inserting the line:</p> <p><code>edit_post_link('Edit', '&lt;p&gt;', '&lt;/p&gt;');</code></p> <p>doesn't seem to work. </p> <p>Anyone have an idea how to do this?</p> <p>Thanks!</p> <p>Dan </p> jhkoning on "Add onload to body on homepage only" http://forums.themeshaper.com/topic/add-onload-to-body-on-homepage-only#post-27615 Thu, 13 Sep 2012 01:30:32 +0000 jhkoning 27615@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi there,<br /> I'm no further ahead with this - can anyone help me - please?<br /> Thanks in advance,<br /> Jas </p>