Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php:12) in /home/themes/public_html/forums/my-templates/kakumei-variant/rss2.php on line 1
ThemeShaper Forums Topic: Basic Question http://forums.themeshaper.com/ Help In Shaping WordPress Themes en Fri, 22 May 2015 19:04:26 +0000 iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16854 Tue, 09 Nov 2010 22:23:37 +0000 iCristiano 16854@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hey Chris, may you help me with the other issue?<br /> <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/authorphp-x-custom-post-types#post-16815" rel="nofollow">http://forums.themeshaper.com/topic/authorphp-x-custom-post-types#post-16815</a></p> <p>Sorry for take your time!<br /> Thanks again! </p> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16825 Mon, 08 Nov 2010 13:24:06 +0000 iCristiano 16825@http://forums.themeshaper.com/ <p>Chris, its all right now... the problem was I was using a $post_avatar = $avtr; before... like that:</p> <pre><code>function test_get_the_image($postmeta) { $post_avatar = $avtr; if (function_exists(&#39;get_the_image&#39;)) { $avtr = &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $avtr .= get_the_image(array(&#39;width&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;, &#39;echo&#39;=&gt;false)); $avtr .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; } return $post_avatar . $postmeta; } add_filter( &#39;thematic_postheader_postmeta&#39;, &#39;test_get_the_image&#39; );</code></pre> <p>I eliminated it and now is everything ok!</p> <p>Let me ask you to take a look in another issue, if you have time:<br /> <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/authorphp-x-custom-post-types#post-16815" rel="nofollow">http://forums.themeshaper.com/topic/authorphp-x-custom-post-types#post-16815</a></p> <p>Thank you very much! </p> Chris on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16816 Sun, 07 Nov 2010 12:48:41 +0000 Chris 16816@http://forums.themeshaper.com/ <p>The tournament was cool. I was able to throw out a couple of our local 1st league darters. I didn't win the tournament , but the 5th place is pretty good for someone who started to play about 8 month ago :)</p> <p>Ok .. back to get_the_image(). I did a test with the following code:</p> <pre><code>function test_get_the_image($postmeta) { $avtr = &#39;&#39;; if (function_exists(&#39;get_the_image&#39;)) { $avtr = &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $avtr .= get_the_image(array(&#39;width&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;, &#39;echo&#39;=&gt;false)); $avtr .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; } return $avtr . $postmeta; } add_filter( &#39;thematic_postheader_postmeta&#39;, &#39;test_get_the_image&#39; );</code></pre> <p>This will place an image just before the post meta. And the image and the link are place inside of '.author_avatar'. Just as expected.</p> <p>If you could pastebin your code and send me a link, I can test it for you.</p> <p>Chris </p> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16814 Sun, 07 Nov 2010 10:17:15 +0000 iCristiano 16814@http://forums.themeshaper.com/ <p>How was the Dart Tournament? Did you win? :) </p> Chris on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16806 Sat, 06 Nov 2010 17:02:06 +0000 Chris 16806@http://forums.themeshaper.com/ <p>Will test the plugin later this night .. have a Dart Tournament starting in a few minutes :) </p> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16803 Sat, 06 Nov 2010 16:06:32 +0000 iCristiano 16803@http://forums.themeshaper.com/ <p>I mean, when I use this code, the image jumps out of the &lt;div&gt;:</p> <pre><code>if (function_exists(&#39;get_the_image&#39;)) { $avtr = &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $avtr .= get_the_image(array(&#39;width&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;)); $avtr .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; } return $avtr</code></pre> <p>And when I use this code, the image disappears:<br /> <pre><code>if (function_exists(&#39;get_the_image&#39;)) { $avtr = &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $avtr .= get_the_image(array(&#39;width&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;, &#39;echo&#39;=&gt;false)); $avtr .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; } return $avtr</code></pre> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16802 Sat, 06 Nov 2010 16:02:47 +0000 iCristiano 16802@http://forums.themeshaper.com/ <p>Now I got your explanation! Thanks! :)</p> <p>In theory ok, but when I try to use the 'echo'=&gt;false argument, the image disappears...</p> <p>What could be happening? </p> Chris on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16800 Sat, 06 Nov 2010 14:55:21 +0000 Chris 16800@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi,</p> <p>sorry for the missing explanation. Let's do some basics first.</p> <p>Let's say you have a function that constructs a variable that can be filtered. Basically you could break this down to something like:</p> <p><code>echo apply_filters( &#39;the_filter_hook&#39;, &#39;This is my regular content.&#39;</code></p> <p>Without any filters applied this will display:</p> <p><code>This is my regular content.</code></p> <p>Now we want to filter this content.</p> <pre><code>function my_filter($orginal_content) { $new_content = $original_content . &#39; &#39; . &#39;get_bloginfo( &#39;description&#39; ); return $new_content; } add_filter( &#39;the_filter_hook&#39;, &#39;my_filter&#39; );</code></pre> <p>get_bloginfo() returns a string.</p> <p>This will display:</p> <p><code>This is my regular content. Just another WordPress weblog</code></p> <p>Now let's swap the function <code>get_bloginfo</code> with <code>bloginfo</code>.</p> <p>Almost the same thing.<br /> <pre><code>function my_filter($orginal_content) { $new_content = $original_content . &#39; &#39; . &#39;bloginfo( &#39;description&#39; ); return $new_content; } add_filter( &#39;the_filter_hook&#39;, &#39;my_filter&#39; );</code></pre> <p>What's happening now?</p> <p>bloginfo() echoes a string. That means, our original function realizes that there's a filter. The filter is called and starts to construct $new_content. Puts $original_content into $new_content. And then bloginfo jumps in and echoes it's data before $new_content is returned and echoed by our original first line of code. So we'll get:</p> <p><code>Just another WordPress weblogThis is my regular content.</code></p> <p>Now back to your two examples:</p> <p>The first one is the easy one. get_the_image echoes it's created data by default. Changing your function call to <code>get_the_image(array(&#39;width&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;, &#39;echo&#39;=&gt;false))</code> will let the function return the data instead of echo the data. And your image will be displayed in the right spot.</p> <p>The second one has the same problem. It echoes it's created data, but I don't know if there's an switch to modify this behavior. </p> <p>Chris </p> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16796 Sat, 06 Nov 2010 13:25:38 +0000 iCristiano 16796@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi Chris!</p> <p>I don´t know if its the point... because the image is "printed" the right way, the problem is that it comes outside the &lt;div&gt;&lt;/div&gt; and it should come inside...</p> <p>I got onother exemple:</p> <pre><code>$post_avatar = $avtr; $postheader_open = &#39;&lt;div class=&quot;post_header&quot;&gt;&#39;; $postheader_close = &quot;&lt;/div&gt;&lt;!-- post_header --&gt;\n&quot;; if (function_exists(&#39;get_avatar&#39;)) { // this only fails if pre WP2.5 $avtr = userphoto_the_author_thumbnail(&#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;,&#39;&lt;/div&gt;&lt;!-- .author_avatar --&gt;&#39;); } $posttitle = &#39;&lt;h1 class=&quot;entry-title&quot;&gt;&#39; . get_the_title() . &quot;&lt;/h1&gt;\n&quot;; $my_postheader = $postheader_open . $post_avatar . $posttitle . $postheader_close; return $my_postheader;</code></pre> <p>In this exemple, the &lt;div class="author_avatar"&gt;the avatar&lt;/div&gt; comes outside the &lt;div class="post_header"&gt;&lt;/div&gt;</p> <p>I supose it´s the same problem, no?<br /> Thanks Chris!!! </p> Chris on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16756 Fri, 05 Nov 2010 21:42:20 +0000 Chris 16756@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi,</p> <p>these are the image script parameters:</p> <pre><code>$defaults = array( &#39;custom_key&#39; =&gt; array( &#39;Thumbnail&#39;, &#39;thumbnail&#39; ), &#39;attachment&#39; =&gt; true, &#39;default_size&#39; =&gt; &#39;thumbnail&#39;, &#39;default_image&#39; =&gt; false, &#39;order_of_image&#39; =&gt; 1, &#39;link_to_post&#39; =&gt; true, &#39;image_class&#39; =&gt; false, &#39;image_scan&#39; =&gt; false, &#39;width&#39; =&gt; false, &#39;height&#39; =&gt; false, &#39;echo&#39; =&gt; true );</code></pre> <p>'echo' needs to be set to false.</p> <p>Chris </p> iCristiano on "Basic Question" http://forums.themeshaper.com/topic/basic-question#post-16752 Fri, 05 Nov 2010 19:33:19 +0000 iCristiano 16752@http://forums.themeshaper.com/ <p>Hi friends,</p> <p>Some basic question. I have this code inside a function (on function.php):</p> <pre><code>$postmeta = &#39;&lt;div class=&quot;post_header&quot;&gt;&#39;; $postmeta .= &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $postmeta .= get_the_image(array(&#39;widht&#39;=&gt;&#39;85&#39;,&#39;height&#39;=&gt;&#39;85&#39;)); $postmeta .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; ...</code></pre> <p>Why the image that comes from the "get_the_image" returns out of the &lt;div class="author_avatar"&gt;&lt;/div&gt;?</p> <p>Lets see... if I put this, just to test, the text "something" returns inside the divs:</p> <pre><code>$postmeta = &#39;&lt;div class=&quot;post_header&quot;&gt;&#39;; $postmeta .= &#39;&lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&#39;; $postmeta .= &#39;something&#39;; $postmeta .= &#39;&lt;/div&gt;&#39;; ...</code></pre> <p>But the first code returns something like:</p> <pre><code>&lt;a&gt;the image&lt;/a&gt; &lt;div class=&quot;author_avatar&quot;&gt;&lt;/div&gt;</code></pre> <p>Any help??? </p>