Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php:12) in /home/themes/public_html/forums/my-templates/kakumei-variant/rss2.php on line 1
ThemeShaper Forums Topic: Featured Image Not Displaying on Blog Page http://forums.themeshaper.com/ Help In Shaping WordPress Themes en Fri, 22 May 2015 17:34:37 +0000 ScottNix on "Featured Image Not Displaying on Blog Page" http://forums.themeshaper.com/topic/featured-image-not-displaying-on-blog-page#post-23458 Thu, 13 Oct 2011 17:20:57 +0000 ScottNix 23458@http://forums.themeshaper.com/ <p>Glad to hear it worked.</p> <p>If you are using version 9.7.7 that also explains why the <a href="http://scottnix.com/2011/scroll-to-top-for-thematic/">Scroll To Top for Thematic</a> wouldn't work, I would highly recommend always using the <a href="http://developing.thematic4you.com/thematic-development-release/">latest development release of Thematic</a>.</p> <p>There is an <a href="http://forums.themeshaper.com/topic/is-there-a-way-to-request-a-bug-fix">issue with the overrides in the footer</a> of the 9.7.7 version of Thematic, not to mention a bunch of other fixes that will eventually also give you some trouble. </p> ravenousravendesign on "Featured Image Not Displaying on Blog Page" http://forums.themeshaper.com/topic/featured-image-not-displaying-on-blog-page#post-23457 Thu, 13 Oct 2011 15:58:01 +0000 ravenousravendesign 23457@http://forums.themeshaper.com/ <p>whoa, it worked! cool man. I don't understand why it works either. childtheme_content is just throwing 'excerpt' into thematic_content? </p> <p>Thanks man, you saved my life. I tried everything my small brain could manage. hehe ^_^</p> <p>I'm using version 0.9.7.7. </p> ScottNix on "Featured Image Not Displaying on Blog Page" http://forums.themeshaper.com/topic/featured-image-not-displaying-on-blog-page#post-23433 Wed, 12 Oct 2011 01:16:54 +0000 ScottNix 23433@http://forums.themeshaper.com/ <p>If you are using the latest 9.7.8 (rev 756) version of Thematic, try.</p> <pre><code>// Change default content display on home page to excerpt function childtheme_content($content) { if (is_home() || is_front_page()) { $content= &#39;excerpt&#39;;} return $content; } add_filter(&#39;thematic_content&#39;, &#39;childtheme_content&#39;);</code></pre> <p>I can't recall the issue with this, but at one time it drove me crazy before. I just remember having no clue why it worked. </p> ravenousravendesign on "Featured Image Not Displaying on Blog Page" http://forums.themeshaper.com/topic/featured-image-not-displaying-on-blog-page#post-23431 Tue, 11 Oct 2011 23:08:21 +0000 ravenousravendesign 23431@http://forums.themeshaper.com/ <p>As you can see, my featured images are not displaying on my blog list<br /> <a href="http://www.ravenousravendesign.com/ravenous-raven-design-blog/" rel="nofollow">http://www.ravenousravendesign.com/ravenous-raven-design-blog/</a></p> <p>Yet, it shows just fine in each category<br /> <a href="http://www.ravenousravendesign.com/category/wordpress/thematic/" rel="nofollow">http://www.ravenousravendesign.com/category/wordpress/thematic/</a></p> <p>How can I get the featured image to show on my blog page? I have the "blog" template selected for that page. Not really sure what I am doing wrong. </p>