Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php:12) in /home/themes/public_html/forums/my-templates/kakumei-variant/rss2.php on line 1
ThemeShaper Forums Topic: I updated Thematic and now my widgets are on the wrong side http://forums.themeshaper.com/ Help In Shaping WordPress Themes en Thu, 28 May 2015 03:56:39 +0000 helgatheviking on "I updated Thematic and now my widgets are on the wrong side" http://forums.themeshaper.com/topic/i-updated-thematic-and-now-my-widgets-are-on-the-wrong-side#post-27525 Fri, 03 Aug 2012 23:21:41 +0000 helgatheviking 27525@http://forums.themeshaper.com/ <p>thematic moved: <a href="http://thematictheme.com/" rel="nofollow">http://thematictheme.com/</a> </p> mlujan on "I updated Thematic and now my widgets are on the wrong side" http://forums.themeshaper.com/topic/i-updated-thematic-and-now-my-widgets-are-on-the-wrong-side#post-27512 Thu, 19 Jul 2012 06:43:25 +0000 mlujan 27512@http://forums.themeshaper.com/ <p>(I am using a custom child theme.) My widgets should appear on the left side; now they're on the right. Also my individual post headers are black, rather than the gray I have in CSS. What caused this to happen?</p> <p><a href="http://photomenon.com/new/" rel="nofollow">http://photomenon.com/new/</a> </p>