Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php:12) in /home/themes/public_html/forums/my-templates/kakumei-variant/rss2.php on line 1
ThemeShaper Forums Topic: No Thematic Widgets http://forums.themeshaper.com/ Help In Shaping WordPress Themes en Tue, 26 May 2015 01:27:52 +0000 helgatheviking on "No Thematic Widgets" http://forums.themeshaper.com/topic/no-thematic-widgets#post-13912 Thu, 15 Jul 2010 12:49:05 +0000 helgatheviking 13912@http://forums.themeshaper.com/ <p>so you have widgets in your widget areas and nothing shows? even when using plain thematic? search and a few others show up for me by default. </p> <p>i'm pretty stumped, but fairly certain an error that large couldn't have made it into the official version of thematic. </p> <p>anyway, the latest stable development release is available at Chris' site:<br /> <a href="http://developing.thematic4you.com/thematic-development-release/" rel="nofollow">http://developing.thematic4you.com/thematic-development-release/</a> </p> theBlogButler on "No Thematic Widgets" http://forums.themeshaper.com/topic/no-thematic-widgets#post-13874 Tue, 13 Jul 2010 16:03:55 +0000 theBlogButler 13874@http://forums.themeshaper.com/ <p>Thanks Helga for the response ;)</p> <p>I'm using Thematic 0.9.6.2 - any word on when the "next" version will be released?</p> <p>I've saved, resaved, activated new theme, went back to Thematic, "reset widgets" everything I can think of and nothing shows me any Thematic widgets. Either I'm expecting something other than what I should be expecting or something's not working - I can't quite figure out which! </p> helgatheviking on "No Thematic Widgets" http://forums.themeshaper.com/topic/no-thematic-widgets#post-13862 Tue, 13 Jul 2010 12:51:10 +0000 helgatheviking 13862@http://forums.themeshaper.com/ <p>i think there is a problem w/ the old version of thematic where when you activate a child theme you need to re-activate all your widgets....even if sometimes that just means dragging one out of its box and then putting it right back in to trigger the auto-save. i <em>think</em> i remember reading chris say this will be fixed in the next version. </p> theBlogButler on "No Thematic Widgets" http://forums.themeshaper.com/topic/no-thematic-widgets#post-13860 Tue, 13 Jul 2010 02:40:33 +0000 theBlogButler 13860@http://forums.themeshaper.com/ <p>I'm very far along with a child theme built on Thematic but can't see any of the Thematic widgets in the widget panel. I've switched themes and back again but no luck. </p> <p>Any idea? Thanks! </p>