Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
attachment « Tags « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Tags » attachment

Topic — Add New » Posts Last Poster Freshness
[closed] Which file should I edit to add my own class to class="attachment-thumbnail" ? 2 Mihovil 2 years
[closed] Link to image file rather than attachment 4 helgatheviking 3 years
[closed] 'background-attachment: fixed' doesn't fix in menu etc... 6 knowlsy 4 years
[closed] Error in attachment.php: the_attachment_link() and $post->$post_ID 1 notlaura 4 years
[closed] Neutica+ and Nextgen Gallery - Thumbnail / Attachment Problem 2 davidlevin 4 years
[closed] Link a thumbnail to a post attachment 2 burgundydurango 4 years
[closed] Image attachments gets +10px inline css? 3 em hr 5 years
Found an error in the thematic_page_title function for attachments 3 allancole 5 years

RSS link for this tag.

Add New Topic

You must log in to post.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183