Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
Author Link - Goes no where? « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Author Link - Goes no where?

(4 posts)
  • Started 5 years ago by chinchila_0
  • Latest reply from retrobou
  • This topic is resolved

Tags:

  1. chinchila_0
    Member

    Hi everyone,

    I'm working with Thematic and creating my first child theme. I just came across a problem. In my blog posts, when I click on the author name, it doesn't give me a list of posts by the author. It tells me that it is not found. It does this with the list of blog posts, and on a single blog post page. The url it is giving me is ../author/Firstname Lastname/ After clicking the link, the url is ../author/Firstname%20Lastname/

    Does anyone know why this might be happening?

    Thanks!

    Posted 5 years ago #
  2. chinchila_0
    Member

    No one knows why or has any ideas? I did move the blog posts from one WP blog to this current one where I'm having the problem. Could this be why?

    Posted 5 years ago #
  3. chinchila_0
    Member

    Well I finally found a solution!

    If you're having this same problem as I did, go into PHPMyAdmin, and in the users table, change the "user_nicename" to what it should be. For me, it had a space between the first and last name, which caused the problem in the link. I removed the space, and sure enough the link works and takes you to the archive of posts by that author as it should have from the beginning. I don't know how it got a space there as it doesn't seem to be controlled/changed by the first/last/nickname options in the user profile, but this solution works.

    :)

    Posted 5 years ago #

  4. Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 440

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 510

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 512


    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 440

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 510

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 512
    retrobou

    Member

    Yay Chinchila_0....this was the exact problem on my clients blog as well...thanks...your fix worked!

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183