ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

background-position error on Mac

(1 post)
  • Started 2 years ago by optriro
  • This topic is not resolved
  1. optriro
    Member

    Hi, I'm getting a weird error on a test site I did. It works fine in Windows, all major browsers, but in none of the ones for mac.
    I have made a menu with three items, and background images used for hovering &c. Real simple stuff, using one image (sprite).

    I think the relevant code is this:


    .sf-menu a{
    text-indent: -99999px;

    }

    .sf-menu li.page-item-9 a {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    background-position:-256px 0;
    }

    .sf-menu li.page-item-9 a:hover {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    background-position:-256px -48px;
    }

    .sf-menu li.page-item-5 a {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    }

    .sf-menu li.page-item-5 a:hover {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    background-position:0 -48px;
    }

    .sf-menu li.page-item-7 a {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    background-position:-128px 0;
    }

    .sf-menu li.page-item-7 a:hover {
    background: transparent url(img/sf-menu.png) no-repeat;
    background-position:-128px -48px;
    }

    The site is online @ http://prime.pixelworship.be and here's a comparison 'twixt Firefox/Win on top and Chrome/Mac 10.5.8 on the bottom: http://dl.dropbox.com/u/20449838/prime-error.jpg

    Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.