ThemeShaper Forums » Thematic

Broken menu question in Thematic 0.8

(7 posts)
  • Started 10 years ago by Takuin
  • Latest reply from asorum
  • This topic is resolved
  1. Ian, in your Thematic 0.8 post you mention (regarding the broken menu),

    If you’re using a Thematic Themelet like Travailler or Acamas this fix has already been emailed out to you.

    ...but I did not receive that email, and I am not sure what it means to replace #menu with .menu. Where do I look for the #menu, and is it a simple matter of changing just one instance, or do I have to search for every single occurrence within all of the pages of code? I am using acamas, by the way.

    Thanks

    Posted 10 years ago #
  2. He means that if you made a custom style for the menu in your child theme, then you should replace every css reference of #menu with .menu

    Posted 10 years ago #
  3. Thanks for the response. I didn't touch the menu because I am not really good at that sort of thing. Basically, it was the regular menu you see on Acamas. I didn't alter it or customize it in any way. But it is still broken after upgrading to Thematic 0.8.

    Where is the #menu that needs to be changed to .menu? Is it in the stylesheet, header, or some other page? Is this what is needed to fix the menu as it used to be?

    Thanks again.

    Posted 10 years ago #
  4. It would be in the style.css file in the child theme's directory most probably.

    Posted 10 years ago #
  5. I up and emailed the updated theme. Weird that you didn't get it last week.

    Posted 10 years ago #
  6. Just got it and just fixed it. Thanks a lot, Ian.

    It may have ended up in my spam folder, but I just added you to the SAFE list, so it shouldn't happen in the future. ;)

    Thanks again.

    Posted 10 years ago #
  7. I never got the email for the update to Travailler and I updated to Thematic 0.8. I used one of my 5 downloads and it works now. Really like the theme!

    Posted 10 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.