ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Categories problems... looking for quick help?

(4 posts)
  • Started 3 years ago by travismcashan
  • Latest reply from travismcashan
  • This topic is not resolved
  1. I have created a simple website for my wife here... www.kristenmcashan.com using the thematic theme. Overall, I have made very few changes to it because things look great. However, recently I was working on the site and somehow killed the categories and archives functionality. Please view this category link here... http://kristenmcashan.com/category/accessorize-your-life/

    As you can see there is not really anything going on. I cleared the theme and tried the default and categories seem to work fine. I also deleted the customized thematic theme and installed the default with NO changes and the categories pages are still not working. I'm not really an HTML/CSS guy but more just marketing so the nuts and bolts of theme changes are over my head.

    ANY help or insight would be very appreciated!!!

    Posted 3 years ago #
  2. Are you using a child theme to make your changes?

    Posted 3 years ago #
  3. Hey, thanks for your reply!!

    I thought I would receive an email but odds are I didn't select that particular feature.

    I am actually NOT using a child theme.

    Should I be?

    Posted 3 years ago #
  4. One other thought... I have tried downloading the clean simple thematic theme with ZERO changes and the category and archive pages still don't seem to work. I have tried 3-4 random themes and all seem to work just fine. It's got to be something with my wife's site and thematic I just don't understand. Any further help would be great.

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.