ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Comments template not displaying comments

(1 post)
  • Started 2 years ago by Civil_777
  • This topic is not resolved
  1. Civil_777
    Member

    Hi guys,

    I am trying to use thematic_comments_template(); to display comments in my blog posts. I added a call to the function in my child theme's single.php, but I am still not seeing comments in my blog. Is there anything else I should check? Thanks for your help.

    Following is a snippet of my single.php file:

    <div class="entry-content">
                                    <?php //thematic_content(); ?>
                                    <?php the_content(); ?>
                                </div><!-- .entry-content -->
                                </div><!-- #post -->
                    <?php
                    // calling the widget area 'single-insert'
                    get_sidebar('single-insert');
    
                    // calling the comments template
                    thematic_comments_template();
    
                    // calling the widget area 'single-bottom'
                    get_sidebar('single-bottom');
    
                    ?>
    
                            </div><!-- #content -->
    
                            <?php thematic_belowcontent(); ?>
    
                    </div><!-- #container -->
    
    <?php
    
        // action hook for placing content below #container
        thematic_belowcontainer();
    
        // calling the standard sidebar
        thematic_sidebar();
    
        // calling footer.php
        get_footer();
    
    ?>
    Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.