ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Embedding Flash in Custom Template

(5 posts)
  • Started 4 years ago by katiek648
  • Latest reply from katiek648
  • This topic is resolved
  1. katiek648
    Member

    I'm trying to embed a flash file on my custom template page that I am using for the homepage. Here is what I've added to the php page

    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','490','height','220','title','solutions','src','http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/solutions2/Main','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/solutions2/Main' ); //end AC code
    </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="490" height="220" title="solutions">
       <param name="movie" value="http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/solutions2/Main.swf" />
       <param name="quality" value="high" />
       <embed src="http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/solutions2/Main.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="490" height="220"></embed>
     </object></noscript>

    and this above the </head>

    <script src="http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

    Can someone help me with this? It doesn't seem to be playing correctly.
    It should look like this:
    http://solutionsweneednow.com/wp-content/themes/cop15/solutions2/Main.swf

    I'm not sure if this is a Thematic thing or a Wordpress thing. Any help would be appreciated!

    Posted 4 years ago #
  2. Hi,

    this is mainly a script and directory thing .. maybe this thread can help a bit: How to add custom code to "branding" section, in powerblog theme.

    Chris

    Posted 4 years ago #
  3. katiek648
    Member

    Thanks for the reply. I'm not sure if I understand from the other thread. Does it mean that I need my XML file in my child theme root? I dont have to add the function like you said in the other thread, right? Sorry, I am not really knowledgeable with posting flash files.

    Basically, I've got my swf, xml and assets all in a folder within my child theme directory. I think what you are saying is to move the XML file to the child theme root, make sure all of the paths to the assets are absolute. Then what? I tried this and still doesn't work.

    Posted 4 years ago #
  4. katiek648
    Member

    Also, when you say to add the XML to the root directory, are you talking about my child theme root or main wordpress root? Thanks!!

    Posted 4 years ago #
  5. katiek648
    Member

    Nevermind, somehow I figured it out.I ended up placing and linking everything to my root child theme directory and it works!

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.