ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

feature-site/featured content gallery

(6 posts)
  • Started 4 years ago by dbetts
  • Latest reply from dbetts
  • This topic is resolved
  1. dbetts
    Member

    I am a total newbie at this, but I am trying to integrate featured content gallery into the feature site theme. I have placed the gallery where the feature-item.png was by replacing this in funtions.php
    <?php } elseif (is_page_template('front-page.php') ) {
    $rand = mt_rand(1, 2);
    include "includes/feature-front-$rand.php";

    with this:
    <?php } elseif (is_page_template('front-page.php') ) ?>
    <?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>

    My thinking is that I don't actually want it to grab the feature-front-x.php files as I'll just use the gallery for this (unless I can rotate those files with some navigation?). However, I would like to keep some static content in the feature-info div beside the gallery. Where do I place the code that?

    Thanks

    Posted 4 years ago #
  2. Hi,

    don't know if I got that right.

    You could use something like:

    include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>
    <div id="fcg_info">Your text .... </div>
    <?php

    With this you could float #featured left and float #fcg_info right.

    Chris

    Posted 4 years ago #
  3. dbetts
    Member

    Hi Chris,
    Thanks for the answer, it's close. That places the text to the right of the feature but below it. I'd like it right next to the feature. Here's the rough site if you want to see what I mean
    http://blog.saintmargarets.ca/
    thanks

    Posted 4 years ago #
  4. Mmmh .. at the moment I can see only a lot of white snow :)

    Posted 4 years ago #
  5. dbetts
    Member

    Hi Chris,
    Yeah I killed it accidentally for a moment but now I've reset it to the original. I'll get back to it later today. Sorry for the inconvenience.

    Posted 4 years ago #
  6. dbetts
    Member

    Hi Chris,
    I think I fixed it. I put the call to fcg in feature-front.php and took out the randomization in functions.php I don't know if that's the best way to do it, but it seems to be working.

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.