Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
image rollovers in post « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

image rollovers in post

(1 post)
  • Started 4 years ago by mieche
  • This topic is not resolved
  1. mieche
    Member

    Hi,

    I am trying to create a site for a wedding photographer in which each picture on the home page is a separate post and each image has a rollover (from black and white to color). I seem to be having trouble getting this to work. I have been able to get the post setup and the image in place where I want it, but when I add the CSS hover for the rollover, the rollover does not occur. Is this just something I cannot do in a post? (I'm still a little new to wordpress, but the client would like to be able to update the site themselves).

    -mieche

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183