Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
Image with Caption Prevents Post from Showing « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Image with Caption Prevents Post from Showing

(1 post)
  • Started 4 years ago by Solomon
  • This topic is not resolved

Tags:


  1. Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 440

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 510

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 512


    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 440

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 510

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/kses.php on line 512
    Solomon

    Member

    Just noticed this effect. Not sure if this is new since the WP 3.1 update or I just never used an image with a caption at the start of a post before.

    I was trying to put up a post last night with an image and caption aligned right at the start of a post. I noticed the post preview showed a blank entry. I posted the entry and it looks fine on the homepage, but when you click the more link or the permalink you go to a blank post! (everything is there...comment form, sidebar, but no content).

    If I place even one character or html like , the post displays fine. It took me a long time to figure out what the problem was.

    Has anyone else experienced this behavior or heard of it?

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183