Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
Links in widgets no longer works... « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Links in widgets no longer works...

(2 posts)
  • Started 4 years ago by EddieY
  • Latest reply from EddieY
  • This topic is not resolved
  1. EddieY
    Member

    I've added a couple of widget areas to my theme and now the links in the Recent Posts and Tags widgets don't work. They work for the Archives and Categories widgets but not these two. I'm a n00b and I'm pulling a blank on how to fix this. Any help would be appreciated. Thanks.

    www.tweetscenter.com

    Posted 4 years ago #
  2. EddieY
    Member

    Just needed to change permalinks settings in dashboard.

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183