ThemeShaper Forums » Thematic

Pb with comment numbers

(2 posts)
  • Started 5 years ago by clement
  • Latest reply from clement
  • This topic is resolved
  1. Hello,

    I'm using the successfull Junction 0.1 thème for a new electro-music webblog (www.pulpalicious.com/news). Nethertheless, I encounter some problems with the comments numbers when they are up to Zero. This problem exists using Safari, but doesn't appears with Mozilla.

    Actually, I've changed the numbers size to "minimize" this problem, but as you can see, when comments are up to Zero, this line appears :

    "1Project-Id-Version: Thematic Report-Msgid-Bugs-To: POT-Creation-Date: 2008-06-15 11:09+0200 PO-Revision-Date: Last-Translator: Michaël Foussard Language-Team: Michaël Foussard MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Plural-Forms: nplurals=2; plural=n>1 X-Poedit-Language: French X-Poedit-Country: FRANCE X-Poedit-SourceCharset: utf-8 X-Poedit-KeywordsList: __;_e;_c X-Poedit-Basepath: C:\thematic"

    Do you have a solution?
    Thank you,

    Clément (France)

    Posted 5 years ago #
  2. I've found the solution: in function.php, line 72 was inexact.

    <div class="comment-number">
    <a href="' . get_permalink() . '#comments" title="' . __('Comment on ', 'thematic')
    . the_title_attribute('echo=0') . '">'; $postcomments .= get_comments_number()
    . __('', 'thematic') . '</a></div>

    Those caracters ('', 'thematic') must be written like this (' ', 'thematic')

    Clément

    Posted 5 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.