ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Picture & text missing from top of page

(2 posts)
  • Started 4 years ago by elodie
  • Latest reply from em hr
  • This topic is not resolved
  1. Hello everyone, I noticed some weeks ago a new bug had appeared for no obvious reason (I hadn't touched anything into the template, my poor beginner skills prevent me from doing anything fancy :-))).
    My homepage, http://www.sleekdesign.fr , shows excerpts of published articles, with a "Read more" link/jump at the end of the paragraph ("Lire le reste de l'article"…).
    It worked wonders for months on, and suddenly, when clicking on this link, readers found themselves on a page with the first images and lines of text missing.
    (example: http://www.sleekdesign.fr/2010/06/14/detournement-dikea-biggest-idea-smaller-price/#more-3049)
    Underneath the article, the right part of the "Comments" template seems to be missing too.
    Well, I've tried several things but gloriously failed… :-)
    I hope someone will be able to help me. Has any of you encounter such a bug before?
    Read you soon, thanks in advance!
    Elodie

    Posted 4 years ago #
  2. As far as the read more bit.
    You say that you haven't added anything to the templates but have you added anything to your functions.php?

    What version of Thematic are you using?
    What plugins have you got installed?

    the right part of the "Comments" template seems to be missing too.

    there is a span with inline styling that is wrapping the comments.

    <span style="display: block; height: 26px; position: relative; padding: 0pt; margin: 0pt; clear: both; width: 147px;">

    Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.