ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Plugin using sessions throwing erros.

(3 posts)
  • Started 9 years ago by Danieliser
  • Latest reply from Danieliser
  • This topic is not resolved
  1. Danieliser
    Member

    Sorry for the triple post before this. Had something in the title that was messing up the post giving 404s.

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wizardis/public_html/sandbox/wp-content/themes/thematic/library/extensions/header-extensions.php:7) in /home/wizardis/public_html/sandbox/wp-content/plugins/wordpress-link-directory/securimage.php on line 840

    Getting that when i try to add a site using the Wordpress Link Directory, the page displays properly with that in the content above whether my link was added. you can check it out at http://sandbox.wizardinternetsolutions.com/rld/ and click add link.

    if i comment the session_start() line out then the secure image check fails. any ideas how to get the session_start() before the headers send? Gonna be rebuilding this unsupported plugin for use on my sites. hopefully i can get this thumbnail imaging working with my server soon.

    Posted 9 years ago #
  2. Hey, went there and clicked "add link form" and the form popped up nice. I also clicked "add url" and that form popped up nice.

    Don't know if this helps any... but!

    Posted 9 years ago #
  3. Danieliser
    Member

    Sorry should have been more clear. The error comes once you submit the form and is cause by the captcha script.

    Posted 9 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.