ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Problem with post thumbnail after update

(3 posts)
  • Started 3 years ago by Trollsyn
  • Latest reply from Trollsyn
  • This topic is resolved
  1. Hi everyone!

    I just updated my site in development with the latest Thematic release, and I have a minor glitch that I can't seem to figure out.

    The post thumbnails are suddenly not showing, while everything was nice and dandy prior to the update. I've checked the source code and they're not there, so it's not a sudden CSS problem either. This is the code from my functions.php:


    function add_news_thumbnail() {
    if (has_post_thumbnail()) { ?>
    <div class="post_news_thumbnail"><?php the_post_thumbnail( array(100,100), array('class' => 'thumbnail_image', 'alt' => get_the_title(), 'title' => get_the_title())); ?></div>
    <?php }
    }
    add_filter('thematic_content', 'add_news_thumbnail');

    PS. I also have added support for the thumbnails with this code:


    if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    }

    I'm trying to see if I did something stupid like changing the Thematic core files, but I'm 99% sure I only used my child-theme's functions.php for all my mods.

    All hints & clues will be highly appreciated, thanks in advance :-)

    Best regards,
    Ørjan

    Posted 3 years ago #
  2. I'm not sure what your issue is exactly but thematic_content() is now quite different from 0.9.6.2 so that's a good place to start I guess.

    The first thing I would do is comment out

    add_filter('thematic_content', 'add_news_thumbnail');

    and see how thematic now displays your posts. If you then need to change the new default functionality override thematic_content()

    My issue is I have always implemented post thumbnail support in my own functions.php so now I have two for any post :)

    Posted 3 years ago #
  3. That's what I figured myself, I had overlooked a Thematic update or two prior to the 0.9.7.6 so I thought the last update was causing my headache :)

    I worked it out (I had a faulty combination of functions, to put it short), thanks for your help nonetheless!

    -Ørjan

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.