ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

search widget missing

(7 posts)
  • Started 3 years ago by lastraw
  • Latest reply from lastraw
  • This topic is resolved
  1. I went to drag the search widget onto an sidebar but it was gone! Can anyone tell me how to get it back? Weird, huh?

    Thanks!
    Leslie

    Posted 3 years ago #
  2. Try to drag it at the very top, maybe in the Primary Aside, so you can double check if it does appear or not.

    Posted 3 years ago #
  3. There is no widget to drag.

    Posted 3 years ago #
  4. kfukawa
    Member

    Have you checked that it isn't already in another widget area?

    If you click the down arrow on each widget area, if will show you if there are any widgets inside. When they are minimized, you can't tell.

    Hope that helps...

    Posted 3 years ago #
  5. Yep, I checked. I even had someone else check too, just in case I was going insane :)

    I need to reinstall something to bring it back?

    Thanks!
    Leslie

    Posted 3 years ago #
  6. Hi Leslie,

    I've had the same thing happen to me with Thematic 0.9.6.2 :/ Is that the theme version you are using? There is definitely a bug in there. As far as I know it has been remedied in the latest svn version. I'm not sure exactly what the best course of action for you is.
    You could download the latest dev release and try that out: http://developing.thematic4you.com/thematic-development-release/

    If that causes more problems than good you can always reinstall the 0.9.6.2

    -Gene

    Posted 3 years ago #
  7. Thanks for clearing that up Gene. I'll work around it.

    Leslie

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.