ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

.slug- selector gone in 0.9.7.7

(7 posts)
  • Started 3 years ago by jzahlaway
  • Latest reply from helgatheviking
  • This topic is not resolved
  1. jzahlaway
    Member

    I created in WordPress using the Pages tool a page called home1. In Thematic 0.9.7.6, this resulted in the <body> tag including a class of "slug-home1." I applied styles to the "slug-home1" selector.

    I just upgraded to 0.9.7.7, and the "slug-home1" class no longer shows up in the <body> tag. What gives?

    Posted 3 years ago #
  2. Do you have a link for me?

    This should not happen as long as you have define('THEMATIC_COMPATIBLE_BODY_CLASS', true); in your child theme's functions.php.

    Chris

    Posted 3 years ago #
  3. jzahlaway
    Member

    It wasn't there. It is now, & it fixed the problem. Thanks a bunch!

    Posted 3 years ago #
  4. Hi Chris,

    I added define('THEMATIC_COMPATIBLE_BODY_CLASS', true);
    as well as

    body.slug-home #wrapper {

    background-image: url(images/home_bkg.jpg);

    background-repeat: no-repeat;

    }

    The background image isn't showing up, at least locally. It's weird, because that's exactly what I used in a recent site that worked fine (both are version 0.9.7.7). I double checked for spelling and file location.

    I can't send a link at this point.

    Thanks,
    Leslie

    Posted 3 years ago #
  5. Nevermind! dyslexic file name!

    Posted 3 years ago #
  6. Chris: This should not happen as long as you have define('THEMATIC_COMPATIBLE_BODY_CLASS', true); in your child theme's functions.php.

    I’m sorry, I’m lost. Where am I supposed to read up about those changes?

    Posted 3 years ago #
  7. manuel- they're in the sticky at the top of the forum:

    http://forums.themeshaper.com/topic/thematic-0976-is-online-important-release-notes

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.