Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
Subsidiary not showing with Danish translation « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Subsidiary not showing with Danish translation

(1 post)
  • Started 3 years ago by torbs
  • This topic is resolved
  1. torbs
    Member

    Hi there,

    I'm running WP 3.2.1 and a childtheme based on Thematic latest version with Danish language files on both.

    For some reason the subsidiary widgets are not showing up AT ALL...

    First I thought it was one of the template files, but then no.

    I can see in the sidebare-extension.php that it is testing for 'true' if the sidebar is active, I don't know if that has anything to do with it, because the primary sidebar is showing up okay.

    I tested it with just very basic stuff in the function file and still the same, also I created a new blog from scratch on my server, but with no translation and it's working fine there, as it did on my desktop where I was developing in English.

    I also tried turning off most of the plugins that could cause some interference, still the same.

    I was hoping someone could help me out - please, I'm just about to let this site go live.

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183