ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

sudden change in widget "behavior"

(5 posts)
  • Started 9 years ago by HuskerLiz
  • Latest reply from saremo
  • This topic is resolved
  1. HuskerLiz
    Member

    Today for the first time ever, I made text changes in a sidebar widget and the results are different on various pages. The home page doesn't show any of the changes. The blog page shows all the changes, including duplication. All other pages show a single change that has been eliminated from the sidebar all together.

    The home page and all other pages except the blog page use the same default template.

    Posted 9 years ago #
  2. Hi,

    Sounds pretty weird .. could you please drop a link?!

    Chris

    Posted 9 years ago #
  3. saremo
    Member

    I've had similar problem. Any images coded into the Text widget appear fine on the home page, but disappear from other pages (but just the images, not the text). I just moved an ad to the sidebar to see if that would disappear, but it shows up fine. I'm stumped.

    Dev site here: http://ruhldev.saremo.com

    Posted 9 years ago #
  4. Hi,

    put all your images into one directory and use the full path like: http:\\yourdomain.com\wp-content\themes\yourtheme\images\image.jpg

    The error is caused by using a relative path.

    Chris

    Posted 9 years ago #
  5. saremo
    Member

    I'll give it a shot. Thank you!

    Posted 9 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.