Strict Standards: Redefining already defined constructor for class bbdb in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/db-mysql.php on line 12

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_lvl() should be compatible with BB_Walker::start_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_lvl() should be compatible with BB_Walker::end_lvl($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::start_el() should be compatible with BB_Walker::start_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127

Strict Standards: Declaration of BB_Walker_Blank::end_el() should be compatible with BB_Walker::end_el($output) in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/classes.php on line 1127
Thematic problems in IE9 « ThemeShaper Forums

ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Thematic problems in IE9

(3 posts)
  • Started 3 years ago by yan-ka
  • Latest reply from yan-ka
  • This topic is resolved
  1. yan-ka
    Member

    Hi,

    I've got a site up here using Thematic and Thematic Child theme:
    http://simtaot.yan-ka.com

    when i open it in IE the default mode is quirks mode - and it look like a big mass
    how can i change the default mode?

    thanks :)

    Posted 3 years ago #
  2. MarSOnEarth
    Member

    [edited from the goodness of HTML5 boilerplate project files]
    In <head>:
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    [More info: h5bp.com/b/378]

    or in .htaccess:
    # Force the latest IE version, in various cases when it may fall back to IE7 mode

    <IfModule mod_headers.c>
      Header set X-UA-Compatible "IE=Edge"
      # mod_headers can't match by content-type, but we don't want to send this header on *everything*...
      <FilesMatch "\.(js|css|gif|png|jpe?g|pdf|xml|oga|ogg|m4a|ogv|mp4|m4v|webm|svg|svgz|eot|ttf|otf|woff|ico|webp|appcache|manifest|htc|crx|xpi|safariextz|vcf)$" >
        Header unset X-UA-Compatible
      </FilesMatch>
    </IfModule>

    Later edit:
    The above are fixes for what appears to be a blunder in how your page is constructed. There is something strange going on; Firebug shows an empty <head> tag, and what should be in it is in the <body> tag. In addition, no charset is ever specified (should be in the first 512(? or is that 1024?) bytes on the page. Either of these will trigger IE to render the page in quirks mode. Fix them and you won't need the H5B fixes above.

    An even later edit:
    The above is incorrect; after looking at the page source what really seems to be happening (and what fooled Firebug) is this:
    <div class="bb"></div><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">, i.e. there is an empty <div> at the top of the page. Remove it (or move it to <body>) and your problem will go away.

    Posted 3 years ago #
  3. yan-ka
    Member

    WOW thank you so much!!!!!

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method GA_Filter::spool_analytics() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/bb-includes/wp-functions.php on line 586

Strict Standards: Non-static method GA_Filter::spool_this() should not be called statically in /home/themes/public_html/forums/my-plugins/googleanalytics.php on line 183