ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

White Default Background for Navigation

(7 posts)
  • Started 3 years ago by lawrencek
  • Latest reply from lawrencek
  • This topic is resolved
  1. Hello everyone! I've been using Themeatic for a number of months now, and haven't ran into this problem until now.

    Basically, in all versions of Internet Explorer, the navigation for my clients website shows up with a white background. I haven't set a color for the background of the navigation (As can be seen by viewing the site in Chrome, Opera, etc.), so it seem's to be inheriting that style somewhere else by default.

    The site can be viewed here:

    http://jtm.kellylawrence.ca

    As mentioned previously, I haven't ran into this problem before with any of my other Thematic based websites, and I'm sure it's a simple CSS issue that I've missed. Any help would be greatly appreciated!

    Posted 3 years ago #
  2. Are you using a Mac? Thematic sets some CSS selectors for the menu with the .windows dynamic class. Of course using firebug on a Mac you won't see them.. :). As I found out recently!

    Posted 3 years ago #
  3. Thanks for the response Krowchuk, but no, I'm running Vista and IE8, while checking the site for older versions in IE Tester.

    I'm assuming it's a CSS issues that I've missed as I've never had this problem with any of my other Thematic based sites.

    Posted 3 years ago #
  4. not a thematic problem. while my first instinct is to scream "IE SUCKS!" you actually have white as the background color on #access in your all-ie-only.css stylesheet.

    you can sort of check CSS things with IE's developer tools (F12)... not as good as firebug or chrome's developer tools but better than nothing.

    Posted 3 years ago #
  5. Thank you very much helgatheviking! I knew it was obviously CSS related, and I was just thinking it was something I had forget to style.

    I usually create my all-ie-only.css stylesheet(s) at the very end of development, and this time, I apparently just copied them over from another theme. Thank you very much for pointing that out though, I really do appreciate it! :D

    Posted 3 years ago #
  6. there doesn't seem to be much in the all-ie stylesheet. do you still need it? don't forget to mark the topic as resolved.

    Posted 3 years ago #
  7. No, most likely not! I've only ever used them to fix a few minor styling issues on my end of things with some CSS3 related styles. The topic has been marked! Thanks again!

    Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.