ThemeShaper Forums » Thematic

[closed]

Thumbnail issue

(4 posts)
  • Started 10 years ago by adavis3105
  • Latest reply from em hr
  • This topic is not resolved
  1. adavis3105
    Member

    I have been developing a child theme based on Thematic with a feature category section. I currently can get a thumbnail image on the featured post but not on any other posts on the page.

    I'm guessing I should also mention that all posts on the front page are excerpted...thinking this is why it's not working, but again just guessing.....

    Thanks

    Al

    Posted 10 years ago #
  2. Hi Al-

    The latest svn brach has posts thumbnails built in for default excerpted archives. Look here for some constants to include if you choose to try the 0.9.7.5 from the svn

    http://forums.themeshaper.com/topic/latest-svn-copy

    -Gene

    Posted 10 years ago #
  3. adavis3105
    Member

    Sorry, please excuse the ignorance of a beginner here...what is an svn brach?

    I am currently using Thematic version 0.9.6.2

    Al

    Posted 10 years ago #
  4. Sorry I meant to type "branch" not "brach". I was trying to refer to the current version in development ( not current release ) of Thematic.

    Which can be found here in it's most stable form:

    http://developing.thematic4you.com/thematic-development-release/

    or if you want more info on this look to this thread:

    http://forums.themeshaper.com/topic/how-to-get-the-latest-svn-copy-of-thematic

    -Gene

    Posted 10 years ago #

RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.